Playtomic Ohje pelaajille


Mene omalla selaimellasi tai puhelimellasi suoraan Playtomic varaimeen  tai käytä tämän sivuston PLAYTOMIC VARAUKSET -linkkiä oikeassa yläkulmassa.

VUORON VARAAMINEN

Voit varata vain tunnin kerrallaan, mutta samana päivänä toisenkin kerran, mutta varauksen voit tehdä vasta pelattuasi varatun tunnin loppuun. Varaukset TASATUNNEIN, ENSIMMÄINEN VUORO varattavissa klo 8.00 ja viimeinen klo 20.00. Marjapallon kentällä ei voi varata puolen tunnin tai puolentoista tunnin varauksia

VUORON PERUMINEN

Marjapallon säännöt edellyttävät, että vuoro perutaan mahdollisimman pian jos ei pääse käyttämään vuoroaan. Voit perua varauksen milloin tahansa ennen varauksen alkua, koska tyhjä kenttä ei ole kenenkään edun mukainen.

OMAT TIEDOT

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Profiili".

Salasanassa on oltava vähintään 8 merkkiä ja sen täytyy sisältää vähintään yksi pieni kirjain, iso kirjain ja numero. Älä käytä erikoismerkkejä. Esim. "Tennis99"

OMAT VARAUKSET

Valitsemalla "Omat varaukseni" saat listauksen varaamastasi pelivuoroista.  Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

jos tunnuksesi ei toimi

Jos tunnuksesi ei jostaan syystä toimi, ota yhteyttä, ville.jaaskelainen@metropolia.fi tai taru.koskimies@kolumbus.fi tai marjapallo@hotmail.com

MUUTA

Playtomic kehittää järjestelmää ja on kiinnostunut parannusehdotuksistasi. Ole yhteydessä marjapallo@hotmail.com