Uusimmat kuvat

img_3860
img_3859
img_3858
img_3857

Yhteystiedot

Marjapallo ry

PJ Marja Karttunen
marjapallo@hotmail.com
GSM 040-5555 159

Rahastonhoitaja
Taru Koskimies
taru.koskimies@kolumbus.fi
GSM 040-5932188

Kuukauden kuva

Satunnainen kuva

img_3274
img_3275
img_3276
img_3278

Internet varain ohje


Mene omalla selaimellasi suoraan varaimeen https://marjapallo.slsystems.fi/booking/booking-calendar  tai käytä tämän sivuston INTERNET VARAIN -linkkiä oikeassa yläkulmassa.

VUORON VARAAMINEN

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen.

Voit varata vain tunnin kerrallaan, mutta samana päivänä toisenkin kerran, mutta varauksen voit tehdä vasta pelattuasi varatun tunnin loppuun. Varaukset alkavat aina puolelta, EI TASATUNNEIN, ENSIMMÄINEN VUORO varattavissa klo 7.30 ja viimeinen klo 20.30. Marjapallon kentällä ei voi varata puolen tunnin tai puolentoista tunnin varauksia

VUORON PERUMINEN

Marjapallon säännöt edellyttävät, että vuoro perutaan mahdollisimman pian jos ei pääse käyttämään vuoroaan. Voit perua varauksen milloin tahansa ennen varauksen alkua, koska tyhjä kenttä ei ole kenenkään edun mukainen.

OMAT TIEDOT

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".

Salasanassa on oltava vähintään 8 merkkiä ja sen täytyy sisältää vähintään yksi pieni kirjain, iso kirjain ja numero. Esim. "Tennis99"

OMAT VARAUKSET

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi vuoroja. Jos et pääse tekemään tätä varausjärjestelmän kautta niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse tai soittamalla!

jos tunnuksesi ei toimi

Jos tunnuksesi ei jostaan syystä toimi, ota yhteyttä, ville.jaaskelainen@metropolia.fi tai taru.koskimies@kolumbus.fi tai marjapallo@hotmail.com

MUUTA

SL systems kehittää varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi