Uusimmat kuvat

img_3860
img_3859
img_3858
img_3857

Yhteystiedot

Marjapallo ry

PJ Marja Karttunen
marjapallo@hotmail.com
GSM 040-5555 159

Rahastonhoitaja
Taru Koskimies
taru.koskimies@kolumbus.fi
GSM 040-5932188

Kuukauden kuva

Satunnainen kuva

img_3228
img_3229
img_3230
img_3231

Normaali pelioikeus

Marjapallon kentällä on käytössä ns. pelioikeus -periaate. Vakiovuoroja ei kentälle myönnetä. Kunniapuheenjohtajan pelioikeus muodostaa tästä poikkeuksen.

Normaali pelioikeus kentällämme tarkoittaa rajoittamattomanta pelioikeutta koko perheelle. Ainoa rajoite on se, että kenttää voi varata vain tunti kerrallaan. Tämä ei kuitenkaan estä varaamasta toista tuntia samalle päivälle, mikäli tilaa riittaa. Uusi varaus on aina mahdollinen sen jälkeen kun oma varaus on jo pelattu.

Marjaniemen kentällä pelaaminen edellyttää pelioikeutta. Pelioikeus on talouskohtainen ja edellyttää aina jäsenyyttä. Kentällä ei siis ole mahdollista pelata ilman, että yksi pelaajista omaa pelioikeuden ja jäsenyyden. 

Vieraspelaajan tuominen kentälle on aina mahdollista, mutta vakituisemman pelikaverin on reskisteröidyttävä Marjapallon jäseneksi jatkaakseen pelaamista kentällä.

Kenttä on ensisijaisesti tarkoitettu henkilöille, jotka asuvat lähialueella (pyöräilymatkan päässä). Pelioikeus voidaan myöntää Helsingissä vakituisesti kirjoilla oleville. Jäsenen muuttaessa toiselle paikkakunnalle, on hänen luovuttava pelioikeudestaan lähialueen asukkaiden hyväksi. 

Pelioikeuksia on maksimissaan 100 kappaletta. 

Pelaajan on mahdollista ilmoittautua pelioikeusjonoon. Pelioikeuksien vapautuessa seura ilmoittaa pelioikeusjonossa pisimpään olleelle. Järjestyksesä huomioidaan sähköpostipäivämäärä, jolloin ilmoittautuminen tehty.

Vuoden 2021 kiintiö on täynnä.